Sedum op een plat dak

Heb je een plat dak en wil je hier graag sedum op aanbrengen? Een uitstekende keuze! Een plat dak leent zich namelijk heel goed voor het aanleggen van sedummatten of cassettes. Het is dé manier om je dak direct een unieke en duurzame uitstraling te geven.

Wil jij ook graag een groendak creëren op je platte dak? Dan kun je jouw sedum heel eenvoudig online bij ons bestellen en aan de slag gaan. Laat je de aanleg liever over aan een professional? Dan kun je ook bij ons terecht. Neem contact met ons op en maak een afspraak.

 

Voordelen van sedum op een plat dak

Een groendak ziet er niet alleen prachtig uit, maar brengt ook verschillende voordelen met zich mee. We zetten kort een aantal van deze voordelen voor je op een rij:

  • Isoleert
  • Milieuvriendelijk
  • Geluidswerend
  • Verlengt de levensduur van de dakbedekking
  • Vereist weinig onderhoud

Wanneer je een plat dak hebt, is het niet noodzakelijk om extra maatregelen te nemen om het verschuiven van het sedum te voorkomen. Dit scheelt uiteraard ook weer in de kosten. Uiteraard is het wel van belang dat je een goede ondergrond aanbrengt voordat je het sedum legt.

Wil je zeker weten dat je alle benodigdheden hebt om een groen dak aan te leggen? Kies dan voor een pakket. Hierin vind je naast sedummatten of -cassettes ook een substraatlaag en beschermfolie.

 

Neem contact met ons op

Wil jij ook je platte dak voorzien van sedum? Bestel dan hier in onze webshop eenvoudig je basispakket. Wij zorgen voor een snelle verzending zodat je zo direct aan de slag kunt gaan met het realiseren van je eigen groendak.

Behoefte aan meer informatie over het leggen van sedum op een plat dak? Bekijk dan ook zeker ons stappenplan bij hulpmiddelen. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je proces moet aanpakken. Wil je deze klus toch liever overlaten aan onze specialisten? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.


Iedereen heeft z'n eigen verhaal. En mijn verhaal tot nu toe was alles behalve gewoontjes! Ik ben de nodige struikelblokken tegengekomen, zeker toen ik net begon. Maar er was altijd één constante factor: mijn enorme drive om beter te worden in mijn vak en een expert te worden in mijn branche. Ik ben mijn passie om nieuwe dingen te leren nooit kwijtgeraakt. Zelfs nu leer ik van elke nieuwe uitdaging weer iets nieuws. Vandaag de dag is het mijn missie om nog meer mensen zoals jij de basis te leggen voor blijvend succes.